Contact | Inhoud  

Kruiden, Spagyriek en de natuur

De natuur biedt ons eigenlijk alles wat we nodig hebben. Zelfs een chemicus gebruikt natuurlijke grondstoffen! Veel medicijnen worden gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Een moderne magiër kan dus niet zonder :) In mijn kruidentuin kweek ik o.a. Citroenmelisse, Kamille, Pepermunt, Rozemarijn, Salie en Thijm en als de oogst is mislukt dan bestel ik ze bij een handelaar in 100% biologisch geteelde kruiden. Overige kruiden zoals Kaneel, Kardemom en Zoethoutwortel koop ik daar ook.

Spagyriek is een ander natuurlijk product gemaakt vanuit planten. Door de ingewikkelde bereidingsmethode bestel ik Spagyriek bij een leverancier. Zo kan ik een kwalitatief hoogwaardig product leveren voor een redelijke prijs. Klik hier voor meer informatie over Spagyriek.


Workshop "Doe-het-zelf met kruiden"
In elke keuken staan bijzondere kruiden. Veel van deze en andere kruiden hebben een geneeskrachtige werking en kunnen gebruikt worden als ondersteuning van je afweersysteem. Je kunt kruiden verwerken in olie, als tinctuur of je kunt er bijvoorbeeld thee van zetten. In deze interessante workshop vertellen Frank en Nimda over de kruiden in je keuken en allerlei andere kruiden die je ook zelf kunt telen. Je maakt kennis met allerlei kruiden, de bruikbare delen en de werking ervan. Daarnaast ga je zelf producten maken en vertellen wij over andere toepassingsvormen, zoals Spagyriek. Alle informatie over de werking en het gebruik van kruiden krijg je tijdens de workshop aangereikt.

Wat gaan we doen?
We leren hoe je zelf eenvoudig in je eigen keuken allerlei producten kunt maken zoals:
+ Ouderwetse originele geneeskrachtige hoestdrank (veel goedkoper dan in de winkel!)
+ Deodorant waar je je eigen geurtje aan kunt toevoegen.
+ Natuurzuivere lippenbalsem, vrij van chemische toevoegingen.
+ Tincturen en plantenextracten.
+ Voedende kruidenolie voor de verzorging van je lichaam.

Je krijgt veel andere praktische informatie over kruiden, zoals het aanleggen van een kruidencompres. Aan het eind van deze ontspannen middag heb je alles geleerd om zelf thuis de geneeskrachtige werking van kruiden en andere planten te gebruiken. Je neemt je zelfgemaakte producten en de recepten uiteraard mee naar huis om er zelf nog lang van te genieten.

Frank: In mijn praktijk adviseer ik over spirituele en fysieke problemen. Ik geef aurahealings, gebruik Tarot, beoefen numerologie en gebruik (kruiden-)preparaten ter bevordering van de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Daarnaast gebruik ik pendel en kristallen bol. Ik geef diverse cursussen, workshops en lezingen en heb jarenlang op de vrijdagmiddagen een open inloopspreekuur in centrum Wakker gegeven.

Nimda: In 2015 afgestudeerd aan de HvNA als natuurgeneeskundige en sindsdien een eigen praktijk. Mensen die op een natuurlijke manier gezond willen blijven of weer worden, kunnen bij mij terecht voor therapeutische begeleiding. Ik maak je graag bewust van het zelfherstellend vermogen van jouw eigen lichaam en geest.

Inclusief materiaal, koffie, thee en een lekkere versnapering.
Klik hier voor de tarieven.
Voor meer informatie kun je mij een e-mail sturen.
Meer informatie over Frank en Nimda vind je door op de naam te klikken.