Contact | Inhoud  

Praktijk voor Paragnostiek
Frank H. D. van Hemert

e-mail: webinfo@frankvanhemert.info
telefoon: 06-30835367
Aangesloten bij
www.alternatievegeneeswijzen-info.nl
Tarieven
Eenmalige consultatie € 90,=
Coachingstraject Intakesessie € 90,=
daarna € 50,- per vervolgsessie
Telefonisch consult € 35,=
E-mail consult € 35,= voor maximaal drie vragen
Workshop € 50,= p.p.
Cursus € 35,= p.p. per avond
Lezing Per locatie verschillend,
meestal rond € 11,= p.p.
Grafisch ontwerp &
technisch webdesign
op aanvraag

KORTINGSACTIE:
Koop nu het boek Veritas Compacta voor € 19,95 (+ verzendkosten). Je betaalt dan geen € 90 maar slechts € 75 voor een persoonlijk paragnostisch consult.

Praktische informatie
Bovengenoemde tarieven zijn inclusief alles. Een paragnostisch consult kan bestaan uit paragnostiek, tarot, numerologie, aura-reading & -healing of coaching en duurt meestal anderhalf tot twee uur. Graag ontvang ik je in centrum SoulBalance, Vreekesweid 1 te Broek op Langedijk. Het is ook mogelijk om bij je thuis een consult te laten plaatsvinden.

Een telefonisch consult duurt maximaal een uur. Ik maak tijdens een telefonisch consult gebruik van tarot en numerologie.

Cursussen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen. Met de kennis die je in een workshop opdoet, kun je thuis goed verder want je krijgt altijd een map met duidelijke informatie mee. Het is ook mogelijk om op locatie les te geven, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zakelijke informatie
KvK nr: 74956647
Bankrekening: NL52INGB0001224000

Corona maatregelen
In verband met de huidige overheidsmaatregelen is het voor mij niet mogelijk om cursussen, lezingen en workshops te geven, aangezien ik niet kan garanderen dat ik dan anderhalve meter afstand houd. Een consultatie in de praktijk of bij je thuis is op dit moment gelukkig wel weer mogelijk.

De afgelopen periode zijn velen een geheel nieuwe weg ingeslagen en opeens is veel veranderd. Wil jij weten waar jouw kansen nu liggen en heb je behoefte aan een warm, menselijk gesprek over bewust leven in deze moeilijke periode dan is het zinnig om nu contact met mij op te nemen.

Voel je welkom!