Contact | Inhoud  

Recensies

Door de jaren heen heb ik honderden mensen geholpen bij het oplossen van persoonlijke uitdagingen. Op talloze feesten, beurzen, tijdens andere gelegenheden en uiteraard tijdens intensievere persoonlijke consultatie. Onderstaand kun je een aantal reacties lezen. Zo krijg je een indruk van wat anderen vinden van mijn hulp en gesprekken:

Dhr. Baker:
Ik wilde je nog even bedanken voor je hulp en wijze woorden afgelopen zondag op de Arcana middag in Baarn. Veel succes met je werk en hopelijk tot ziens.Dhr. Bouwman:
Ik kan het me nog goed herinneren. Ik - een 17-jarige- puber die eigenlijk alleen zin had in bankhangen, tv kijken en badmintonnen. Geen probleem op zich maar er moest wel een vervolgstudie gekozen gaan worden. Geen flauw idee had ik en -erger nog- ook geen zin om erover na te denken. "Zal ik die numeroloog eens uitnodigen om te komen eten?" vroeg moeders op een dag in een wanhopige poging mij vlot te trekken. "Ik vind het al-le-maal best," mompelde ik vanaf de bank.

Die dinsdagavond erop zat er ene Frank bij ons aan tafel. Ik vond het maar een rare snuiter en na een half uur kneep ik er tussen uit, want "een badmintontraining kan ik natuurlijk niet laten schieten met zo'n belangrijke wedstrijd komende vrijdag. DOEI!" hoorde ik mezelf nog zeggen toen ik opgelucht de deur achter me dicht deed.

Toen ik ruim 2,5 uur later thuiskwam zat hij er tot mijn grote schrik nog steeds. Hij stond op het punt om weg te gaan toen hij nog even vroeg wanneer ik geboren was. Hij had een klein bloknootje en potlood in zijn hand waarmee hij een soort magische staartdeling maakte. Mijn geboortedatum was daarbij lijdend voorwerp. En al terwijl hij bezig was kwam hij met een analyse die "right on the spot" was. "Hebben jullie het soms de hele avond over mij gehad, ofzo?" vroeg ik met wiebelende knieën. "Nee hoor" lachte Frank hartelijk, "dat lees ik gewoon in jouw getallen."

Vanaf toen was Frank mijn held. Wekelijks spraken we af, filosofeerden we over het leven en leerde hij me alles over de getallen en hoe ze je rechtstreeks -zonder omweg- informatie geven over je leven. "Het is gewoon op een andere manier naar het leven kijken, maar dan wel 180 graden anders". Dat is de kortste samenvatting van al het geleerde. Het geeft mijn leven richting en zin. Tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds ongelofelijk dat negen simpele getallen zoveel inzicht, overzicht en begrip kunnen geven (...) om steeds meer waarde, plezier en geluk te creëren.


Klik hier voor een schermafdruk van de betreffende columnMw. Burta:
Een paar weken was ik voor een reading bij jouw stand. Ik heb inmiddels de uitslag van de MRI, het is dus een bulging disk. Je zei dat het vanuit mijn heupgebied kwam, je ziet nu dat je diagnose close is. Ik word nu behandeld door een chiropractor. Nogmaals bedankt voor je steun, hoop je nog eens op te kunnen zoeken, sukses en tot ziens!Mw. de Dood:
Vanavond heb ik een prachtige sessie van je mogen ontvangen... Dank voor de mooie inzichten die ik vanavond kreeg. Veel succes met je prachtige werk!Mw. Leeuwenkamp:
Ik wil je nog even bedanken voor gister. Het was toch wel weer een bijzondere ervaring.Mw. v.d. Neut:
Nog bedankt voor de leuke reading gisteren.Mw. Nijhoff:
Ik ben vorige week in bussum bij je geweest. Het heeft een gunstige verandering teweeg gebracht. Hartelijk bedankt!Mw. Sutherland:
Dank je wel voor afgelopen ochtend, het was gezellig! En je hebt zeer zeker een glimlach gebracht, ook nadat je weg was, die humor van jou, hou ik ook van, dit is voor mij de manier om heel veel info tot mij te nemen. Het lijkt vaak of ik het vergeet, maar als het ooit ergens nodig is, weet ik, komt het zo weer boven. Ik voel mij zeer gezegend Frank, meer dan zelfs. Wat jij mij hebt gegeven vanmorgen, is onbetaalbaar.Mw. Witte:
Dank je wel, voor de informatie die je voor mij opschreef. Het resoneert bij mij, en mag verder verinnerlijken merk ik.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via e-mail.