Contact | Inhoud  

Persoonlijk consult / coaching

"De leerling bepaalt wat de leraar leren kan"
(Tarot, Grote arcana kaart 5, de Paus)

consultVan 1991 tot 1999 heb vaak als paragnost, droomuitlegger, numeroloog en tarottist op paranormale beurzen gestaan. Sinds 2010 ben ik af en toe weer op deze beurzen te vinden, waar ik korte consulten geef. De tarotkaarten die tijdens zo'n kort consult op tafel komen, geven vaak aanleiding tot een gesprek waardoor er veel duidelijkheid kan ontstaan in je leven.

Op een paranormale beurs komen de meeste mensen om nieuwe indrukken op te doen en diepe gesprekken zijn daar vaak lastig. Door de drukte van deze beurzen is er helemaal geen ruimte voor een langdurig consult. Daarom is het verstandig om aansluitend bij je thuis of in mijn praktijkruimte af te spreken.

Door meer inzicht te krijgen in de (on-)bewuste processen van jouw leven is het mogelijk om je toekomst positief te beïnvloeden. De uitkomst van de kaarten is meestal direct herkenbaar voor je. Een veelgehoorde klacht/compliment is dan ook: 'Dat wist ik eigenlijk al', als de kaarten informatie geven over het verleden en het heden. Mooier dan de (stoffelijke) werkelijkheid kan ik het ook niet maken. Door het verleden en het heden echter te ordenen, te begrijpen en anders te gaan benaderen, kortom: door inzicht te krijgen in je leven kun je jouw toekomst in zekere mate zelf sturen; de kaarten laten je duidelijk zien hoe jij dat kunt aanpakken en waar de wortel van huidige obstakels ligt. Het tweede deel van het consult gaat dan ook vaak over hoe je jouw eigen leven zo kunt ordenen dat je geen last meer hebt van alle obstakels die je nu in je leven tegenkomt. Met de inzichten die je krijgt kunt jij direct aan de slag en er kan dan ook eventueel een tweede consult of een persoonlijk begeleidingstraject worden besproken.

Coaching
Als het leven je voor uitdagingen stelt die je graag wilt oplossen dan is een coachingstraject een interessante optie. In een aantal sessies leer je anders tegen de omstandigheden kijken die ervoor (lijken te) zorgen dat je steeds tegen dezelfde obstakels aan loopt.

Kort traject
Sommige problemen spelen nog niet zo lang maar kunnen hun wortels hebben in gebeurtenissen die in een ver verleden zijn gebeurd. Afhankelijk van de aard van je problemen wordt een traject uitgezet waarin je de ruimte krijgt om jezelf in je eigen tempo te ontwikkelen. Een traject omvat 9 sessies. Tijdens het eerste (intake) gesprek wordt het traject vormgegeven. Lees meer over dit persoonlijk traject door hier te klikken.

Werkwijze individuele coaching
Ik werk volgens de negen Universele grondbeginselen. Deze grondbeginselen zijn in iedere cultuur en religie terug te vinden en zelfs het heelal beantwoordt aan deze principes. Elk probleem en elke uitdaging zijn te herleiden tot een verstoring in de beleving van deze grondbeginselen. Door het voorgestelde systeem te blijven volgen lossen problemen zich bijna als vanzelf op.

Inzicht in het probleem is niet de oplossing van problemen of het antwoord op uitdagingen. Systematisch kleine veranderingen aanbrengen in je leven heeft vaak een bijzonder groot effect. Daarom zul je tijdens het coachingstraject zelf actief aan de slag gaan met het aanbrengen van een aantal kleine veranderingen. Tijdens de wekelijkse of maandelijkse sessies behandelen we alle vragen en problemen die je onderweg bent tegengekomen.

Klik hier voor de tarieven.

Afscheid nemen met een ritueel of afscheidsrede
Een ritueel of afscheidsrede kan elk afscheid tot een mooie blijvende herinnering maken. Of je nu gaat verhuizen, een nieuwe fase van je leven in gaat of bijvoorbeeld afscheid neemt van een dierbare, het is de moeite waard om op zo'n belangrijk moment een ritueel te doen of te luisteren naar een pakkende toespraak. Samen met jou onderzoek ik graag de mogelijkheden om een passend ritueel of mooie afscheidsrede samen te stellen. Tijdens diverse uitvaarten draag ik zulke teksten op passende wijze voor en dat kan ik uiteraard ook voor jou doen. Ook de rituelen verzorg ik compleet, alles in samenspraak met jou. Voor dit soort consulten hanteer ik een apart aantrekkelijk tarief, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zuivering van energieën en entiteiten
Aanhechting is het meeliften in jouw aura door een entiteit. Entiteiten kunnen overledenen zijn of wezens uit andere dimensies. Deze entiteiten hebben vaak geen kwade bedoelingen maar hun aanwezigheid kan je behoorlijk hinderen want ze kunnen bijvoorbeeld jouw energie gebruiken om zich te voeden, en liften daarom soms overal met je mee. Je kunt dit ervaren door bijvoorbeeld een onverklaarbaar moe gevoel bij alles wat je doet, door hoofdpijn of doordat je opeens dingen doet die je daarvoor nooit deed. Uiteraard is het belangrijk dat je deze entiteiten uit je aura laat verwijderen en vervolgens leert hoe je jezelf voor deze entiteiten kunt afsluiten. Denk dus niet dat je gek bent of dat er iets helemaal verkeerd gaat als je onverklaarbare sensaties merkt die je negatief beïnvloeden, het is waarschijnlijk een entiteit die jouw energie bijzonder aangenaam vindt.

Entiteiten en energieën kunnen ook hechten aan gebouwen (zoals huizen en bedrijfsgebouwen) en zelfs aan specifieke plaatsen. Daarom werden huizen vroeger vaak gezuiverd door speciaal daartoe opgeleide geestelijken. In andere werelddelen gebeurt dat nog zeer frequent. Mijn familie is al generaties lang betrokken bij het onderzoek naar en zuiveren van entiteiten. Mijn opa en oma (van Hemert) waren daartoe lid van de spiritistische vereniging Harmonia (afdeling Hilversum) en hebben in hun tijd veel pionierswerk gedaan op het gebied van bandstemmen (het opnemen van de stem van overledenen). In het huis waar mijn ouders woonden voor mijn geboorte zat een plaaggeest op zolder die door meerdere personen is opgemerkt. Reeds in mijn vroege jeugd maakte ik kennis met entiteiten en hun negatieve invloed op mensen. En uiteraard ook hoe je ze het beste kunt aanpakken.

Ik heb mij gespecialiseerd in het reinigen van je aura, je huis en je werkomgeving. De paranormale beurzen en de andere plaaten waar ik langdurig aanwezig ben (zoals een zaal waar ik lezingen en workshops geef), zuiver ik meestal voor aanvang van negatieve straling. De bezoekers ervaren daardoor vrijwel nooit de negatieve klachten die ze nog wel eens bij andere beurzen vernemen, zoals hoofdpijn, benauwdheid en duizeligheid. De zuivering gebeurt door het uitvoeren van bepaalde rituelen en tijdens de zuivering maak ik gebruik van wierook, tingsha en kaarsen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als je merkt dat jij er behoefte aan hebt.

Werkwijze coaching voor groepen
Het resultaat van een positieve groepsdynamiek is direct merkbaar. In een groepsgesprek kunnen alle onderwerpen worden behandeld en kan er eventueel naar oplossingen worden gezocht. De negen Universele grondbeginselen zullen ook bij deze gesprekken een belangrijke plaats innemen. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de verschillende persoonlijkheden binnen de groep. Vanuit iedereen individueel wordt belicht op welke manier er persoonlijk meer rendement uit hun bijdrage kan worden gehaald. Door kleine veranderingen in de werkwijze een werkbeleving aan te brengen, profiteert iedereen individueel en profiteert de hele groep van bijzonder grote effecten. Dat is niet alleen goed voor de gehele groep maar ook voor de individuele persoonlijke groei van iedere deelnemer.

Klik hier voor de tarieven.

Feesten en partijen
In de huiskamer, op het vakantiepark, in de kantine of in een aparte ruimte van de feestlocatie kun je nu iets heel speciaals organiseren! Als paragnost kom ik graag jullie feest of speciale gelegenheid een speciaal spiritueel tintje geven. Met korte tarot en numerologie consulten, verras je jouw gasten op een aangename manier. Campings en vakantieparken kunnen mij boeken voor een lang weekend of een midweek.

Door mijn ruime ervaring, o.a. op rondvaartboten, tijdens zakelijke bijeenkomsten in chique hotels, huwelijksfeesten, spirituele beurzen en op braderieën weet ik de aanwezigen aangenaam te vermaken en dat zal de stemming zeker ten goede komen. Een volledige "magische aankleding" met klassieke tovenaarsuitrusting en bijpassend gewaad behoort daarbij tot de vele mogelijkheden. Er zal nog lang over deze unieke beleving worden nagepraat!

Uiteraard gelden voor dit soort evenementen speciale, aantrekkelijke tarieven. Neem contact met me op voor boekingen en meer informatie over de mogelijkheden.

Voor meer informatie kun je mij een e-mail sturen.