grafisch ontwerp en technisch webdesign
aurareading en healing
paragnostiek, tarot en numerologie
persoonlijke consultatie en coaching
theremin
Klik hier voor de cursussen, lezingen en workshops
Klik hier voor producten informatie
Klik hier voor (pen-)tekeningen
Klik hier voor de agenda


Boek Een moderne magiër deel 1: Waar zit het paranormale sleutelgat?

Een moderne magiër deel 1: Waar zit het paranormale sleutelgat? Als kind was Frank al duidelijk anders dan andere kinderen. Zijn ouders noemden hem vaak "dingenzoeker" omdat hij allerlei verloren spullen razendsnel kon opsporen. In zijn jeugd ontdekte hij de grootsheid van zijn geest en leerde hij kaartleggen. Dit boek beschrijft precies die beginjaren.

Frank: "Naar aanleiding van mijn eerste roman 'Veritas Compacta' krijg ik vaak de vraag of ik de hoofdpersoon in dat verhaal ben. Mijn antwoord is dan meestal: 'Nee, ik ben dat niet, al zijn sommige gebeurtenissen duidelijk geïnspireerd op mijn eigen verleden. Als je zou lezen wat mij allemaal écht is overkomen, dan geloof je het nooit.' Eerlijk gezegd heb ik zelf ook moeite om het allemaal te geloven en ik was er nota bene zelf bij! Voor alle duidelijkheid: ik ben tegenwoordig wat minder actief als computer-programmeur/grafisch ontwerper. Ik bedrijf wat meer witte magie want met mijn mogelijkheden maak ik het leven van anderen graag aangenamer op een positieve manier en dat is pure magie!"

Op zaterdagmiddag 16 november 2019 presenteert Frank van Hemert in "centrum "Wakker bewust zijn" te Alkmaar deze autobiografische roman.
Binnenkort bestelbaar vanaf deze pagina.
Voor meer informatie kan je mij altijd een e-mail sturen.
Ik beantwoord alle e-mail maar soms kan het een paar dagen duren.
stuur e-mail | home | copyright 2007 - 2019 | contactgegevens